Licht grof stokbrood gemaakt van een franse 'tradition' bloem. Dit stokbrood heeft een lange kneedtijd ondergaan, alsook een zeer lange rijstijd. typerend voor dit stokbrood is de korst en de smaak . juist voor het opdienen bij een gerecht of kaasschotel even 5 minuutjes terug in de oven op 160 C leggen en u heeft een verrukkelijk krokant stokbrood.
SB LICHTGROF STOKBROOD
€ 2.20
*Prijzen zijn inclusief btw
Licht grof stokbrood gemaakt van een franse 'tradition' bloem. Dit stokbrood heeft een lange kneedtijd ondergaan, alsook een zeer lange rijstijd. typerend voor dit stokbrood is de korst en de smaak . juist voor het opdienen bij een gerecht of kaasschotel even 5 minuutjes terug in de oven op 160 C leggen en u heeft een verrukkelijk krokant stokbrood.
Ingrediënten
Tarwebloem, tarwemeel, tarwekorrel, zout, gist , water emulgator